3D printen, ontwerpen, prototype, persoonlijke accessoires.


3D ontwerpen zelf maken en een printopdracht aan ons geven met uploaden van files. 

Veel toepassingen mogelijk voor huis, tuin en keukengebruik en eigen ontwerp poppetjes en sieraden. Voor originele of persoonlijke cadeaus, altijd uniek.
Tips voor zelf ontwerpen:
 Een populair programma om zelf 3D ontwerpen te maken is SketchUp. Dit is gratis te downloaden en biedt veel mogelijkheden om een ontwerp te maken. Een probleem met SketchUp is dat dit ontworpen is voor het maken van Surfaces (oppervlakken), die gezamelijk een voorwerp maken, dat gebruikt kan worden in presentaties, spellen en andere visuele toepassingen. Voor het fysiek maken van een voorwerp (3D printen) is een andere vorm van ontwerpen nodig, namelijk de zogenaamde Solids (vasten) wat opgevulde vormen zijn, waaruit een 3D print gemaakt kan worden. Hieronder vind je een aantal tutorials (lessen) met Sketch-Up waarin de basis wordt besproken om zelf deze Solids te kunnen maken. 

Introductie solids in Sketch-Up
Follow-me Offset tool
Ronde vormen
Vaas modelleren en printen
Vaas snelle manier

Eigen 3D ontwerpen uploaden om door ons te laten 3d printen. Wij beoordelen het ontwerp en in overleg met jou passen we het zonodig aan om tot de gewenste print te komen.

Mailen naar: info@3dmw.nl